neděle 31. července 2011

01.08.2011

Match: San Carlos - Cartagines
Event: Soccer, Costa Rica Primera Division
Start: 00:15 CET
Bet  : Over 2.5
Odds : 2.22 (12BET)
Score: 1:1 FT

7 komentářů:

  1. idealni sem pridat zapas o pulnoci :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Aj tak to nepodavas a podla tvojich slov,je to len klamar,takze nechapem zmysel komentu.
    Zavist je zla vlastnost.

    OdpovědětVymazat
  3. ja jen komentuju nepodal bych to ani kdyby to podal vcas .ale vy co se znej muzete posrat (mozna si to dokonce autor komentuje sam) aby mel navstevnost tak vam to taky nepomuze kdyz to dava tesne pred .. :))))))))

    OdpovědětVymazat
  4. OK, Para - Uru jdu smazat, to mas pravdu, to jsem nikde nezverejnoval, myslet si muzes co chces, nedelni value z prechoziho tydne byl proste tento zapas, ale jebat, nebudu se tady s nekym dohadovat proc jsem sem neco dal ci nedal, no kdybys nasel jeste nake mouchy, dej mi pls vedet, at to muzu dat do kupy.

    OdpovědětVymazat
  5. pokud mas smazano para tak at ti to vyjde a lidem co to podle tebe opisou at to pomuze

    OdpovědětVymazat
  6. Musim jeste nejak poresit ty nocni zapasy, problem je ze v dany moment trebas v jednu rano, se z cele nabidky pro zacinajici den nenachazi vsechny zapasy (vetsinou friendly a dalsi mene zname ligy) v nabidce, tedy vybiram z toho co je. Vyberu zapas, ale pozdeji odpoledne se objevi lepsi s lepsi value, tak uz pak s tim nic nenadelam, protoze jsem zverejnil tento, konkretni pripad. Reseni je ze, bud budu vybirat tedy dva value bety na noc a pak pres den nebo jen jeden s tim, ze pro jeden den zahrnu vyber i z noci druheho. Zapasy co vybiram nerikam ze jsou vzdy tuti overove, ale jen se snazim najit takove co maji vyssi kurz nez je standard pro over 2.5 a zaroven jsou svou podstatou golove vyrovnane. Takze neplest si nejake zarucene tipy s value bettingem, jinac zabira to hafo casu prolizat vsecky zapasy a najit jeden ktery je ten pravy co ma vyhodny kurz a zaroven ambice na to, aby padlo vic nez 2 goly.

    OdpovědětVymazat