neděle 31. července 2011

31.07.2011

Match: Uniao da Madeira - Estoril Praia
Event: Soccer, Portugal League Cup
Start: 17:00 CET
Bet  : Over 2.5
Odds : 2.70 (Pinnacle Sports)
Score: 3:2 FT

7 komentářů:

  1. no klesnul si tim ze si sem nedal ten druhej zapas co vcera nevysel ..kdyby vysel tak si to sem pridal .. takze asi aby si nemel spatnou statistiku co?

    Targu Mures - CFR Cluj, Over 2.5
    Soccer, Romania Liga I
    Kurz 2.55 Pinnacle Sports, start v 17:30 CET

    nevyslo a nikde to tu neni

    OdpovědětVymazat
  2. Sorry, musim to upresnit, sem budu davat jen top value zapas dne, kdyby vysly oba, taky by jsem sem dal jen jeden. Jinac dneska jsem mel taky dva zapasy vybrane, a to krom toho protugalskeho jeste Chengdu Blades - Changchun Yatai, China Super League, Over 2.5, kurz 2.68 (Sports Interaction), 2:2 FT, ale portugalec mel hold vyssi kurz, tak jsem se rohodl pro nej. Nechcu nikam klesat, tento web jsem rozjel na mesic, kdyz statistika bude v cervenych cislech, tak sem uz nic davat nebudu a asi to zavru. Uz ted uvazuju, ze to asi nebyl dobry napad, nestoji mi to za tu kritiku, ten mesic snad vydrzim. Zdar.

    OdpovědětVymazat
  3. Ser na kritiku,ale mozno,ze by bolo dobre,ze aj ked mas tipov a nevies sa rozhodnut,tak davaj k tipom doveru.Ze mas denne napr. 2 tipy,tomu co veris das 10/10,tomu co menej tak 8/10,po pripade 5/10 a tak.Porozmyslaj nadtym a ser na kritiku,vela ludi by chceli mat aspon taky profit ako ty!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Jeste poznamka pro TOMa, jiste jsis vsimnul na foru, ze 27.7. jsem se taky rozhodoval mezi dvema zapasy a to Montedio Yamagata - Urawa a Kobe - Yokohama a oba zapasy vysly, ale tu jsem uvedl jen jeden zapas, co mi na to reknes? Nerad bych u tebe klesnul, thx.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak teraz si mu dal :-D
    Demex ja za tebou stojim a kritiku a buzeraciu si nevsimaj,tomu sa hovori len zavist :)

    OdpovědětVymazat
  6. no zapas uruguay - para je dopsan po zapase na stranku asi aby si mel pekny zacatek takze proste vojeb ..ale uz to jde do sracek takze asi tak ..

    OdpovědětVymazat